Ένα μήνα στη φυλακή, ενώ ήταν αθώα, πέρασε μία γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν οι Αστυνομικοί πέρασαν τη σάλτσα από τα μακαρόνια για μεθαμφεταμίνη!

Η 23χρονη Ashley Huff από την πόλη Commerce οδηγούσε το αυτοκίνητό της στις 2 Ιουλίου όταν οι Αστυνομικοί της έκαναν νόημα να σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσεξαν τότε στην τσάντα της ένα κουτάλι με «κάποια κατάλοιπα». Εκείνη τους εξήγησε ότι ήταν απλά σάλτσα από μακαρόνια. Οι Αστυνομικοί όμως δεν το πίστεψαν, την συνέλαβαν και την κατηγόρησαν για κατοχή μεθαμφεταμίνης.

Η 23χρονη πέρασε δύο εβδομάδες στη φυλακή πριν αφεθεί ελεύθερη υπό όρους. Ένας από αυτούς ήταν κάποιες συγκεκριμένες εμφανίσεις της στο Δικαστήριο. Όταν δεν παρέστη σε μία από αυτές, συνελήφθη ξανά στις 2 Αυγούστου.

Η Huff δεν ήταν σε θέση να πληρώσει την εγγύηση, επομένως έμεινε στη φυλακή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν η εργαστηριακή ανάλυση του κουταλιού απέδειξε ότι δεν υπήρχαν επάνω του παράνομες ουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι κατηγορίες εναντίον της έχουν πλέον διαγραφεί. Ωστόσο, η άτυχη κοπέλα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον των Αρχών που την ταλαιπώρησαν τόσο χωρίς κανέναν λόγο.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης