Θύματα ασυνείδητων κυνηγών έπεσαν αγριοκάτσικα της Κρήτης (Κρι-Κρι), οι οποίοι τα σκότωσαν και στη συνέχεια τα έσφαξαν, υπερηφανευόμενοι για το «επίτευγμά» τους.

Μάλιστα, οι δράστες δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά έβγαλαν φωτογραφίες, τις οποίες ανήρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοίνωση για το περιστατικό δημοσίευσε μέλος της Ζωόφιλης Δράσης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως είναι αναγκαία η παρέμβαση της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση:

«KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ, ΤΟ ΚΡΙΚΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

»ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ, ΕΣΦΑΞΑΝ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK.

»ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΖ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ».

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης