Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κου Νίκου Σταθόπουλου και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα κου Ρωμανού Ευάγγελου, η 2η δενδροφύτευση και πότισμα στα καμένα του χώρου της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Ταώ (Νταού) Πεντέλης.

Στην αναδάσωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με προσωπικό του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου ζωγράφου κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το προσωπικό και εθελοντές του ΣΠΑΥ, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας με το προσωπικό και εθελοντές του δήμου Κρωπίας κ.Θεόδωρος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων κ.Παπαδιάς Γεώργιος, οι Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, Εθελοντές από το ΣΠΑΠ, το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου, ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος κ. Καλογράνης Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Κιούσης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιο Ανατολικής Αττικής και Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Καλλιακμάνης Γεώργιος, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Μαρής Γεώργιος, ο Επιπυραγός του 12ου Πυροσβεστικού Σώματος Παλλήνης κ. Νοτόπουλος Θεόδωρος, ο Ναύαρχος ε.α Λιμενικού Σώματος κ. Μπούρας Γεώργιος και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστόπουλος Νίκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη δενδροφύτευση η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Στυλιανή δεξιώθηκε τους συμμετέχοντες στη δενδροφύτευση στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

Διαβάστε ακόμα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης