Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Βράβευσης των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών και μαθητών του δικτύου που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τις σχολικές χρονιές 2015-2016 και 2016-2017.

Η εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής του Κέντρου Γαία (Λεβίδου 13 και Όθωνος 100, Κηφισιά), το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 από τις 09:00 έως τις 14:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

* Το Πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Δάση» (LEAF -Learning About Forests) είναι Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων. Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου είναι το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education-FEE) με έδρα τη Δανία. Το FEE έχει μέλη σε 73 χώρες από όλες τις ηπείρους και συντονίζει 5 διεθνή προγράμματα με εξέχουσα θέση παγκοσμίως στην εκπαίδευση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Στην Ελλάδα εθνικός χειριστής του δικτύου είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης με Συντονιστικό Φορέα τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

* Η ΕΕΠΦ είναι η παλαιότερη περιβαλλοντική οργάνωση εθνικής εμβέλειας της χώρας με αδιάλειπτη από το 1951 δράση για τη φροντίδα και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και εθνικός συντονιστής 5 διαχρονικών δικτύων βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής εκπαίδευση του FEE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθετε περισσότερα στο ρεπορτάζ του zougla.gr:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης