Με ενεργό συμμετοχή στο Let’s do it Greece! 2018 ο Δήμος Αχαρνών υποστηρίζει και ενισχύει και φέτος τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική δράσης της χώρας.

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες, φορείς και πολίτες, συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν, πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, δάση και άλλους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φετινό Let’s do it Greece! έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, και ο Δήμος Αχαρνών απευθύνει πρόσκληση προς, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τους ιδιώτες του Δήμου Αχαρνών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Ο Δήμος Αχαρνών με νεότερη ανακοίνωσή του θα γνωστοποιήσει τα σημεία όπου θα γίνουν παρεμβάσεις, καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης στον Δήμο Αχαρνών, ανάλογα με τις εκδηλώσεις συμμετοχής από φορείς και σχολεία για το Let’s do it Greece! του 2018.

Οι φορείς, οι σύλλογοι ή οι πολίτες του Δήμου Αχαρνών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Let’s do it Greece! 2018 μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών στο τηλέφωνο: 213 2072 423 ή στο email: kathariotitad9@acharnes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης