Πρωτοβουλίες για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής αναλαμβάνει το Σαββατοκύριακο ο δήμος Πηνειού. Ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Βασιλόπουλος, σχολίασε στο IONION FM, ότι οι δράσεις πραγματοποιούνται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Το Σάββατο φορείς από το Τραγανό θα καθαρίσουν τον κεντρικό δρόμο και την πλατεία.

Την Κυριακή στις 8.30 το πρωί κάτοικοι και σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν δράσεις σε όλο το δήμο. Συγκεκριμένα στην Γαστούνη θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός στην παραλία Μπούκα, στο Βαρθολομιό στο δάσος Θινών, στα Καβάσιλα νέοι θα καθαρίσουν τον κεντρικό δρόμο, στο Καρδιακαύτι καλλωπισμός στα πολιτιστικά κέντρα και στην Λυγιά θα φυτευτούν δάφνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βασιλόπουλος κατήγγειλε ότι πέρυσι τα λουλούδια που φύτεψε ο δήμος σε Γαστούνη και Τραγανό λεηλατήθηκαν από ασυνείδητους πολίτες και ζήτησε την δραστηριοποίηση όλων των φορέων στην βελτίωση της εικόνας της περιοχής. Τέλος επεσήμανε ότι ο δήμος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον τομέα καθαριότητας λόγω έλλειψης προσωπικού και σημείωσε ότι σύντομα θα προσληφθούν 105 άτομα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης