Τι συμβαίνει, στις συσκευασίες των προϊόντων, από τη στιγμή, που έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν; Η συσκευασία χάνει τη χρηστική της αξία και καταλήγει, είτε στους κάδους απορριμμάτων, είτε στους κάδους ανακύκλωσης.

Ελάτε να δώσουμε νέα ζωή και νέο σκοπό, σε αντικείμενα, που είτε έχασαν τη χρηστική τους αξία, είτε ολοκλήρωσαν τον κύκλο της ζωής τους. Μπορούμε μαζί να κάνουμε πράξη, ιδέες και λύσεις, για τα υλικά συσκευασίας, σε ένα δημιουργικό εργαστήρι, με έντονο χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, έγκαιρα, το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013, στέλνοντας ένα email, στο webmaster@kepka.org, με τα παρακάτω στοιχεία:
1.Ονοματεπώνυμο
2. Email
3. Τηλέφωνο επικοινωνίας
4. Ημέρα προτίμησης (Σάββατο 7 ή Κυριακή 8 Δεκεμβρίου)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει και στα δύο εργαστήρια, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης