Ιππείς και αμαξάδες από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στον Βόλο το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη 2η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση, και αναμένεται να προσδώσουν μια εντυπωσιακή εικόνα με την παρουσία υπέροχων αλόγων και αμαξών.

Περίπου 100 ιππείς από Κιλκίς, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λήμνο, Σοχό, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ανδραβίδα, Κόρινθο, Φλώρινα και άλλες περιοχές αναμένεται να συμμετάσχουν στην πανελλήνια διοργάνωση, που φέρει την σφραγίδα του Ιππικού Συλλόγου Βόλου «Οι Κένταυροι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις ομάδες των συμμετοχών συμπεριλαμβάνονται οκτώ άμαξες, που θα παρελάσουν μαζί με τους ιππείς στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο θέαμα.

Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει το Σάββατο στο Πεδίο του Άρεως και η παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα. Μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 6.00 το απόγευμα, θα στηθεί γιορτή στο ύψος της πύλης του λιμανιού ενώ το κομβόι των ιππέων θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως και θα κατευθυνθεί στην παραλία του Βόλου, κατόπιν στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος, στη συνέχεια θα διέλθει μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο και θα κατευθυνθεί στο αρχικό σημείο συνάντησης.

Την Κυριακή, στις 10.00 το πρωί, έχοντας ως αφετηρία το Πεδίο του Άρεως, οι ιππείς και οι άμαξες θα κατευθυνθούν προς τις Αλυκές και τον Σωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης