Μάριος Βελέντζας

«International Dog Festival – Athens 2015»
9-11 Οκτωβρίου
MEC Παιανίας

Το ανανεωμένο «International Dog Festival – Athens 2015» ανοίγει σήμερα τις πύλες του και για τις επόμενες τρεις ημέρες θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο ανακαινισμένο «MEC – Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301), θέτοντας στο επίκεντρο τον σκύλο και ό, τι σχετίζεται με αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το «International Dog Festival – Athens 2015» διοργανώνεται για 5η φορά και φέτος περιλαμβάνει τις «Ημέρες Υιοθεσίας»Ο ξεχωριστός φιλοζωικός θεσμός πραγματοποιείται για 5η φορά και έχει ως πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μικρών μας φίλων. Ένα μοναδικό ραντεβού από το οποίο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς φίλος του σκύλου…

Το «International Dog Festival – Athens 2015» περιβάλλεται ήδη από διεθνή αίγλη με την παρουσία της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας (FCI) στη χώρα μας, ενώ για πρώτη φορά φέτος -σε συνεργασία με τη «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης»- διοργανώνονται οι «Hμέρες Υιοθεσίας» (Adoption Days), όπου οποιος το επιθυμεί μπορεί να αποκτήσει ένα αδέσποτο.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον χαριτωμένο… Cobby, τη μασκότ της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας, η οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ για κατοικίδια. Ένα ακόμη καινούριο στοιχείο είναι η παρουσία του «Χαμόγελου του Παιδιού», με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλάκια, που κινητοποιούνται κάθε φορά που χάνεται ένα παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο Βασίλης Γουλιέλμος, δημιουργός και ιδιοκτήτης τηςWelldone, της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του «International Dog Festival – Athens 2015».

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνονται

  • Τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας
  • Παρουσίαση δράσης από την ομάδα των Νεαρών Χειριστών του Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια».
  • Dog agility και Dog Dancing.
  • Σκύλοι – Οδηγοί για άτομα με προβλήματα όρασης.
  • «Groom & Kennel Expo»: Επιδείξεις περιποίησης και συμβουλές για τη φροντίδα του σκύλου.

Είσοδος ελεύθερη

Δωρεάν parking και Wi Fi για τους επισκέπτες

Διαβάστε επίσης:
International Dog Festival στο MEC Παιανίας, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015, 14:09

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης