Η εξαιρετική ακοή ενός ανδρόγυνου, αλλά κυρίως το πείσμα και η διάθεση του να ερευνήσει -ακόμη και ανοίγοντας σακούλες σκουπιδιών- τους ήχους που άκουγαν αργά το βράδυ της Τρίτης κοντά στη λαική αγορά της Κοζάνης στάθηκαν σωτήρια για δυο λιλιπούτεια, νεογέννητα γατάκια τα οποία ασυνείδητος πέταξε ζωντανά, μέσα σε σφιχτά δεμένη σακούλα, σε κάδο απορριμμάτων!

Πρόκειται για τους Γιάννη Μπαλαμπανίδη και Βιβή Παπαγεωργίου, οι οποίοι έχουν πάρει προσωρινά στο σπίτι τους τα δυο γατάκια. Ο κ. Μπαλαμπανίδης έγραψε στο Facebook:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας μια βόλτα πριν από μια ώρα στην περιοχή της Λαϊκής, μαζί με τη Vivi Papageorgiou, ίσα που ακούσαμε ένα μικρό νιαουρισμα από κάποιους κάδους σκουπιδιών, δίπλα σ’ ένα χωράφι (κρατήστε το χωράφι, το αναφέρω σκοπίμως). Στην αρχή ψάξαμε από γύρω, αλλά τίποτα. Η Βιβή, λοιπόν, άνοιξε τον μεγάλο κάδο (οι άλλοι ήταν ανακύκλωσης) και μέσα σε μια σακούλα που ήταν πάνω – πάνω, είδαμε κάτι να κινείται. Έσκισε, λοιπόν, τη σφιχτά δεμένη σακούλα και κάτω από μια μεγάλη αβγοθήκη ήταν δύο νεογέννητα γατάκια…!

Δεν είμαι ο πλέον φανατικός φιλόζωος, όχι όσο θα ήθελα να είμαι, το ομολογώ (αν και στο κτήμα μας έχουμε τρία σκυλιά). Αλλά, πραγματικά, θα ήθελα να έβρισκα το ΤΕΡΑΣ αυτό να του πω δύο κουβέντες, που ενώ θα μπορούσε να αφήσει ελεύθερα στο διπλανό χωράφι τα δύο γατάκια, ΕΠΕΛΕΞΕ να τα πνίξει μέσα σε μια πλαστική σακούλα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών, χωρίς λόγο. Ο απόλυτος παραλογισμός…

Αν τυχόν και είσαι φίλος μου στο ΦΒ, μπορείς να αυτό – διαγραφείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: kozanimedia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης