Αγωνιώδη έκκληση για να σωθούν τα σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες, απευθύνει ένας πολίτης από τη Ν. Τίρυνθα Ναυπλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο πολίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ο κηδεμόνας τους πέθανε πριν από έξι μήνες σε ηλικία μόλις 38 ετών , έκτοτε κοιμούνται σε μια αποθήκη και τον περιμένουν. Η ψώρα , οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια , κάνουν πανηγύρι επάνω τους. Οι γείτονες μου είπαν ότι περνάει κάποιος μια φορά την εβδομάδα και τους πετάει ένα καρβέλι ψωμί (γιαυτό μάλλον είναι τόσο αδύνατα που τους βγάζεις ακτινογραφία χωρίς ακτινολογικό).

Περπατάνε πολύ αργά και είναι εξαντλημένα. Το λυκάκι δεν σηκώνεται καθόλου , ενώ είναι και τα δύο γεμάτα πληγές και μύγες. Δεν ξέρω αν θα ζουν την επόμενη εβδομάδα. Κάπου εδώ βούρκωσα και μου λέει ο φίλος που είμαστε μαζί: Έλα ρε Στέλιο , πως κάνεις έτσι; Έχεις δεί και χειρότερα…. Ναι , απαντώ , μόνο που τα άλλα τα έπαιρνα μαζί μου ενώ αυτά θα μείνουν εδώ να αργοπεθαίνουν…. Δεν μπορώ να φιλοξενήσω άλλα ζώα δυστυχώς. Να γιατί πρέπει να παίρνετε ζώα από ζωόφιλους και να μην αγοράζετε.

Ο ζωόφιλος , μόλις δώσει ένα , αμέσως το αντικαθιστά οπότε, ένα θα πάρετε εσείς αλλά δεκάδες θα έχετε σώσει. Να γιατί πρέπει να στειρώνετε τα σκυλάκια σας , ακόμα και να βρείτε ανθρώπους να τα πάρουν , τα δικά σας σκυλάκια που γεννήθηκαν από επιλογή , θα πάρουν την θέση αυτών που δεν έχουν επιλογές. Ξέρω για όλα έχετε μια δικαιολογία αλλά στο τέλος δυστυχώς δεν πληρώνετε εσείς τις επιλογές σας……….

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος , πραγματικός ζωόφιλος , να φιλοξενήσει αυτά τα δύο αγγελούδια? Αν ζήταγα την γνώμη σας για τον Μπουτάρη , θα γινόταν ο μαύρος χαμός ενώ τώρα δεν έχω και πολλές ελπίδες. Έτσι είμαστε δυστυχώς , στη θεωρία όλα καλά αλλά όταν έρθει η ώρα να αγωνιστούμε , κάνουμε τον Κινέζο.

Αν υπάρχει κανείς εκεί έξω που να πονάει βλέποντας αυτές τις εικόνες και να θέλει να βοηθήσει , ας με καλέσει Στέλιος 6944773252. Βρίσκονται στη Ν. Τίρυνθα Ναυπλίου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης