Το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «SOS Αδέσποτα Βριλησσίων».

«Φέτος, για άλλη μια φορά, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, ώστε να πετύχουμε τους οικονομικούς στόχους μας και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα ΑΔΕΣΠΟΤΑ (του Δήμου μας) ό, τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε ανάγκη από δώρα και χρειαζόμαστε βοήθεια για τους λαχνούς μας (όσοι έχετε αγοράσει, γνωρίζετε ήδη ότι πάντα κερδίζει 1 στους 3 λαχνούς), αλλά και για τα τραπέζια με κάθε είδους αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεχόμαστε αντικείμενα (αμεταχείριστα ή μεταχειρισμένα, ΚΑΘΑΡΑ και σε ΚΑΛΗ κατάσταση) που σας χάρισαν αλλά δεν σας αρέσουν, ή που βαρεθήκατε να έχετε, ή σας περισσεύουν, ή που απλώς επιθυμείτε να μας παραχωρήσετε για να βοηθήσετε κι εσείς με αυτό τον τρόπο τα αδεσποτάκια μας! Κάθε είδους προϊόντα ή υπηρεσίες παροχών από επιχειρήσεις / καταστήματα του Δήμου μας, είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες προσφορές, επίσης!

Είδη δώρων, διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, χρηστικά είδη για ανθρώπους ή ζωάκια, μουσική, βιβλία, ποτά που δεν ανοίχτηκαν, μικροέπιπλα που μεταφέρονται με απλό Ι.Χ., αξεσουάρ από την προσωπική σας ντουλάπα, ζώνες, κοσμήματα, τσάντες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές (που δεν χρειάζονται επιδιόρθωση) και, γενικότερα, ό, τι θα θέλατε να προσφέρετε με την καρδιά σας!

Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γράφοντας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο:
syllogos.adespota.vrilission@gmail.com
ή στο τηλέφωνο του συλλόγου μας 6976 266620, ή με την υπεύθυνη των προσφορών 6934 969663
».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης