Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι μεταξύ του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου και του υποψήφιου για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στην προοδευτική παράταξη, Γιάννη Μανιάτη, στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι στόχος όλων θα πρέπει να είναι μια ισχυρή προοδευτική παράταξη που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς στη χώρα, μακριά από κομματικές και προσωπικές ανασφάλειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα είναι η ώρα για όλους μας να αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε. Έτσι ώστε να μπορέσει ξανά η προοδευτική παράταξη να γίνει ισχυρή. Για να γίνουν αυτά χρειάζονται γενναίες αποφάσεις. Να μην ψαρεύει κανένας στα θολά νερά. Χωρίς μεσοβέζικες λύσεις. Να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ενός ενιαίου κόμματος, με θεσμοθετημένες τάσεις, με υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων», υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Από τη πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι απαιτείται η συγκρότηση ενός Κινήματος Σοσιαλδημοκρατίας ανάμεσα στον αγοραίο νεοφιλελευθερισμό και τον εθνολαϊκιστικό κρατισμό του Α. Τσίπρα. «Νέο Κίνημα με υπέρβαση των σημερινών κομμάτων. Νέο Κίνημα, πολύ μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το άθροισμα των σημερινών σχηματισμών. Οι νέες εποχές, οι νέες προκλήσεις απαιτούν νέες ηγεσίες. Ηγεσίες με γνώση, εμπειρία και ένσημα στην κοινωνία και την αγορά. Όχι πολιτικούς – προϊόντα κομματικού σωλήνα με κομματικά σιρίτια. Οι νέες εποχές απαιτούν ηγεσίες που έχουν πρόταση, που έχουν βούληση και μπορούν να απεγκλωβίσουν την παράταξη από το 7%, να την ξανακάνουν πρωταγωνιστή στην κοινωνία. Οι σημερινές κομματικές ηγεσίες ό,τι είχαν να προσφέρουν, το προσέφεραν. Θέλουμε ηγεσία παρούσα στη Βουλή, πλήρους απασχόλησης, όχι μερικής απασχόλησης. Οι πολίτες απαιτούν αξιόπιστες, εφικτές λύσεις υπέρ της κοινωνίας και του πολίτη», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης