Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης την Χαλκίδα και παρ’ όλο την βροχή που έπεφτε, γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν το παρών στη παραλία της πόλης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Μάλιστα, κατά την άφιξη του και μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, αρκετοί έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν, ενώ ακούστηκε και το «καλώς το ομορφόπαιδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας άρχισε την ομιλία του για τον καιρό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη αντίπαλο την βροχή, όμως εμείς δεν είμαστε από ζάχαρη και μάλλον πρέπει να γίνουμε από ατσάλι» και συνέχισε: «Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την περιοδεία μου σε όλη τη χώρα. Το τέλος των μνημονίων και εκείνων που τα επιβάλλουν είναι κοντά. Άλλος ήλιος ανατέλλει πάνω από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που γκρέμισε δυο μνημονιακές κυβερνήσεις, ετοιμάζει την τελική της αντεπίθεση. Το δίλημμα στις εκλογές που έρχονται είναι καθαρό: Ή με τον Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση, για να συνεχιστεί η τραγωδία, να ενταθούν τα αδιέξοδα, να ολοκληρωθεί η οικοδόμηση του καθεστώτος της φτώχειας και της υποτέλειας. Η με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή. Ή με το παλιό, που σαπίζει και δηλητηριάζει με τη βαρβαρότητα και το ψέμα του την κοινωνία και τη χώρα. Ή με το νέο που έχει τη θέληση, τη δύναμη, την αντοχή και το σχέδιο για μια νέα αρχή. Ή με την αρτηριοσκλήρωση της ακροδεξιάς, που δεν διστάζει να συναλλάσσεται και να συμμαχεί με νεοναζί, αντισημίτες, ρατσιστές και θιασώτες της φασιστικής βίας. Ή με το ριζοσπαστισμό της αριστεράς, που θέλει και μπορεί να δώσει νέο βάθος και νέο πλάτος στη δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις ελευθερίες του λαού. Σε αυτές τις εκλογές δε ψηφίζουμε μόνο για ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους. Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Στις 25 ψηφίζουμε, Στις 26 φεύγουνε».






 
Πηγή: eviazoom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης