Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις κυβερνητικές αναφορές στο πρόσωπό του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια. Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν «άκουσα», «νομίζω», «πιθανόν»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις κατηγορίες του τύπου «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν» για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο.

Όταν προσκληθώ σε αυτή την Επιτροπή, θα καταθέσω ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση μου. Και τότε να δω που θα κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του.
Πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω πως ο “βασιλιάς είναι γυμνός”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης