Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Στην καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, στο ενδεχόμενο εκλογών αλλά και στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία που προανήγγειλε ο κ. Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το γεγονός ότι παρέρχεται και η σημερινή ημερομηνία χωρίς ορατή διέξοδο και πάμε για καλό… Μάιο για αξιολόγηση, μου προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία. Η ελληνική οικονομία είναι στο κόκκινο, είμαστε κυριολεκτικά στο όριο. Θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη, που η αξιολόγηση πλέον δεν θα έχει σημασία» υπογράμμισε αναφερόμενος στην καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ο βουλευτής ΝΔ, Β’ Αθηνών, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παρατήρησε: «Δεν πιστεύω ότι σκοπεύουν να αφήσουν την εξουσία. Έχουν την απόλυτη ανάγκη να κρατηθούν στην εξουσία».

Τέλος, ο πρώην υπουργός για το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, αδημονώ. Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Με ενδιαφέρει να αποδειχτεί ποιοι κάναμε δουλειά στο Υπουργείο Υγείας. Αυτά τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα είναι αδιανόητα, όταν εμείς μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%, μια δαπάνη την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ανεβάζει. Η κυβέρνηση, που έχει τόσο πάθος με τις εξεταστικές, έχει ξεχάσει να κάνει εξεταστική για το πώς φτάσαμε στα capital controls».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης