Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Το 2017 δεν μπορεί να είναι καλύτερο. Με τα μέτρα που ψήφισε, το 2016, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με ορίζοντα εφαρμογής την 1-1-2017, είναι το έτος της σκληρότερης λιτότητας. Ένα κόμμα που εξελέγη με σημαία το τέλος της λιτότητας, τελικά κυβερνά με τη σκληρότερη λιτότητα όλων των μνημονιακών χρόνων». Τα παραπάνω, τόνισε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις επιπτώσεις των κυβερνητικών επιλογών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικρίνοντας την Κυβέρνηση την κατηγόρησε για λαϊκισμό και υπογράμμισε: «Θυμίζω την κριτική που δεχόμασταν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για το επίδομα θέρμανσης, για την αύξηση του φόρου στα καύσιμα και για όλα όσα ζούσαμε τότε. Θυμίζω ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που έχει αλλάξει ο χρόνος και δεν έχει δοθεί ακόμα ούτε 1 ευρώ για επίδομα θέρμανσης».

»Έρχεστε τώρα και μας λέτε – σαν να μη συμβαίνει τίποτα- μην κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, όταν εσείς πήρατε την εξουσία τρελαίνοντας τον κόσμο, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο. Εγώ δεν λέω ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για το μαγκάλι. Εγώ δεν είμαι σαν αυτούς. Σε καμία περίπτωση, δεν θα τους πω, όπως μας έλεγαν αυτοί, δολοφόνους γιατί κάποιοι πέθαναν από το μαγκάλι», δήλωσε ο πρώην Υπουργός και χαρακτηριστικά είπε: «Έχει έρθει η ώρα να κλείσουμε αυτήν την περίοδο του διχασμού, να κλείσουμε αυτήν την περίοδο που τρέλανε την Ελλάδα, που χώρισε την Ελλάδα σε γερμανοτσολιάδες και πατριώτες. Θα πρέπει αυτή η πλευρά που δίχασε την Ελλάδα, που έβρισε τους άλλους μισούς, που πέταξε αυτή τη λάσπη, να ζητήσει συγγνώμη. Όχι από εμάς, από τον ελληνικό λαό που τον δίχασε και τον τρέλανε».

Ο κ. Γεωργιάδης, κλήθηκε να σχολιάσει τις συλλήψεις των δημοσιογράφων Κουρτάκη – Τζένου και είπε: «Κατά τη γνώμη μου τα παιδιά των πολιτικών πρέπει να είναι έξω από την οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Παρά ταύτα, η κίνηση του κ. Καμμένου να στείλει να τους συλλάβουν είναι απαράδεκτη. Όταν ένας πολίτης κάνει μήνυση σε έναν άλλο πολίτη και πάνε να τον συλλάβουν με το αυτόφωρο, μπορεί και ο άλλος πολίτης να κάνει αντίστοιχα μήνυση και να βρεθούν και οι δύο στη φυλακή. Ο Καμμένος, όμως, έχει ασυλία. Δεν μπορεί ο πολιτικός να εκμεταλλεύεται τη δική του ασυλία για να στέλνει τον άλλο στο κρατητήριο. Και ειδικά, δημοσιογράφους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης