Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας αναφορικά με το Γ.Ν. Θήρας, κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι έχει αναδειχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία προπαγάνδας της σημερινής Κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, οχτώ μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, απεδείχθη ανέτοιμο να λειτουργήσει με σοβαρά προβλήματα να απειλούν τη βιωσιμότητά του και τη δημόσια υγεία. Μειωμένο ιατρικό προσωπικό, παραιτήσεις ιατρών λόγω εργασιακής εξουθένωσης, παραβίαση της Νομοθεσίας των εφημεριών, ελλιπής ιατρομηχανολογικός εξοπλισμός και φυσικά το ζήτημα της έκδοσης βεβαίωσης καλής λειτουργίας, την οποία δεν έλαβε ποτέ το νοσοκομείο, είναι μόνο ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει ότι η ουτοπική ιδεολογία των στελεχών της Κυβέρνησης δεν τους επέτρεψε να αντιληφθούν την πραγματικότητα, η οποία ουδόλως συμβαδίζει με την ηχώ των αισιόδοξων τυμπάνων του Πρωθυπουργού ότι το νοσοκομείο έως το τέλος του 2016 θα ήταν πλήρως στελεχωμένο από προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης