«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μερα για όλους τους πολίτες της χώρας μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επ΄ευκαιρία της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος «Στηρίζοντας την Υγεία στην Ελλάδα».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την επένδυση διαφορετική από τις άλλες, καθώς ο σκοπός της είναι το κοινωνικό όφελος. «Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ελληνικού λαού το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον Ανδρέα Δρακόπουλο (σ.σ. είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος) για την προσφορά αυτή, που μπορεί να αγγίξει τα 250 εκατομμύρια ευρώ» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΝ Ανδρέας Δρακόπουλος υπογράμμισε πως το ΙΣΝ έχει επιτύχει την άψογη συνεργασία μέσα σε κλίμα διαφάνειας και κοινού οράματος μεταξύ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Εκτίμησε πως η δωρεά στην υγεία θα έχει θετική έκβαση παρά τις δυσκολίες, όπως είπε ο κ. Δρακόπουλος. Με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο, είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος του Ιδρύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης