Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, καταλογίζοντάς της επικοινωνιακούς, τυχοδιωκτικούς τακτικισμούς.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση ψεύδεται και κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέει περί ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και προστασία των μικρομεσαίων στρωμάτων ή των συνταξιούχων και των εργαζομένων, τονίζοντας ότι οδηγεί σε συντριβή του ΕΚΑΣ, επιβάλει μεγαλύτερες φοροεπιδρομές, ενώ διαλύει την οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είστε κυβέρνηση της οπισθοδρόμηση, της ήττας και των εκπτώσεων. Μια κουστωδία τυχοδιωκτών, που για να διασφαλίσει την εξουσία, χρησιμοποιεί ιδεολογήματα ξεπερασμένα και παραβλέπει κάθε έννοια προόδου της οικονομίας» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Είχαμε αυτά τα τρία χρόνια διακυβέρνησης μια οπορτουνιστική και τυχοδιωκτική πλειοψηφία. Καινούργια αφηγήματά σας όμως, δεν θα έχουν εκλογική πελατεία. Ούτε ότι θα σας βγάλουμε καθαρά από τα μνημόνια, ούτε ότι σας βγάλαμε από μνημόνια ή σας βγάζουμε, με ενεστώτα διαρκείας. Ακροατήριο πια δεν υπάρχει. Αυτά, ο ελληνικός λαός που ταλαιπωρείτε, δεν τα ακούει. Και η ληξιαρχική πράξη του πολιτικού σας θανάτου θα είναι οι επερχόμενες εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης