«Είμαστε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας γι’ αυτή τη δολοφονία. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του» υπογράμμισε για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε παρέμβασή της στην ΕΡΤ.

Η κ. Παπαδοπούλου χαρακτήρισε σημαντικό το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι «τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει μια αλλαγή όσον αφορά τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμίζω ότι στο παρελθόν, ένα «σύμμαχο» είχε η χώρα μας, τη Γερμανία, και δεν υπήρχαν επισκέψεις σε ηγετικό επίπεδο σε άλλες χώρες. Πλέον η ελληνική διπλωματία αναπτύσσεται με έναν τρόπο διαφορετικό, πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο. Πράγματι η χώρα μας είναι ένας σταθερός παράγοντας στην περιοχή και αυτό αναγνωρίζεται και από τους συμμάχους μας» πρόσθεσε.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε, πως η κυβέρνηση προχωράει με σταθερά βήματα ώστε να έρθουν επενδύσεις, ενώ «αυτό που επιδιώκεται δεν είναι ένα ξεπούλημα, προκειμένου να πούμε «σώνει και καλά» ότι έχουμε επενδύσεις, αλλά οι επενδύσεις να γίνονται με ισονομία». 

«Βλέπουμε επίσης, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας έχει αυξηθεί από το 2014 έως σήμερα. Όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, συνεχίζει να επενδύει στην καταστροφολογία η οποία είναι αδιέξοδη, αλλά φαίνεται ότι η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται» κατέληξε στην παρέμβασή της η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης