Τα μηνύματα που έρχονται από τη Ραφήνα για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην απογευματινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος μέχρι στιγμής να μείνει μακριά από την εσωκομματική διαδικασία, παρά τις προσπάθειες στελεχών να τον μεταπείσουν εκτιμώντας ότι η παρουσία του θα λειτουργήσει πυροσβεστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καραμανλής εμφανίζεται οργισμένος και απογοητευμένος με τις εξελίξεις στο κόμμα αλλά και ενοχλημένος από τις ενέργειες του Αντώνη Σαμαρά κατά την προεκλογική διαδικασία.

Στη συνεδρίαση δεν θα παραστεί, σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο φιάσκο των εκλογών και την καταγγελλόμενη από το Βαγγέλη Μεϊμαράκη σύνδεση με την εταιρεία που είχε αναλάβει την τεχνική κάλυψη.

Την ίδια ώρα αναμένεται η απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το αν θα παραδώσει ή όχι την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου. Σύμφωνα με όσα είπε σε χθεσινή παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή «θα παραιτηθώ γιατί αυτός που με πρότεινε για μεταβατικό πρόεδρο αίρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου». Η απόφασή του θα αλλάξει πρόσθεσε, μόνο αν ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετηθεί δημοσίως και του ζητήσει να παραμείνει πρόεδρος έως ότου στηθούν ξανά οι κάλπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διαφορετική περίπτωση θα παραιτηθεί, ορίζοντας αντιπρόεδρο τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Πλακιωτάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης