Στην Θράκη βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας της η Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποιώντας μια σειρά από επαφές και συναντήσεις, για να συνεχίσει το ταξίδι της την Τρίτη στην Καβάλα.

Στην περιοδεία της η κα. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Μπακογιάννη, που έχει οριστεί υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη συγκεκριμένη Περιφέρεια, ξεκίνησε την περιοδεία της από τον Έβρο, συνέχισε στην Κομοτηνή για να καταλήξει την Δευτέρα στην Ξάνθη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Θράκη συνοδευόταν από τοπικά στελέχη του κόμματος και υποψήφιους Βουλευτές, συναντήθηκε με Δημάρχους/Αντιπεριφερειάρχες, εκπροσώπους φορέων και κατοίκους με τους οποίους συνομίλησε και φυσικά φωτογραφήθηκε.

Στην Ξάνθη, μετά τις συναντήσεις που είχε την Δευτέρα μέσα στην πόλη η κα Μπακογιάννη επέλεξε να επισκεφθεί την ορεινή περιοχή και πιο συγκεκριμένα τον Εχίνο και την Σμίνθη όπου και εκεί συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Ξάνθης, εκφράζοντας την στήριξή της στις επιλογές του κόμματος για την κατάρτιση του τοπικού ψηφοδελτίου ενώ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της κάλπης για την ΝΔ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά.

Με πληροφορίες από το thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης