Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική περίοδος, με τους πολιτικούς αρχηγούς να δίνουν τις τελευταίες ομιλίες τους σε πλατείες και συνεντεύξεις σε ΜΜΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει σήμερα στην πλατεία Συντάγματος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Το βράδυ της Πέμπτης έθεσε από το Ηράκλειο το δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία». Από τη μεριά του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Ομονοίας, καλώντας τους πολίτες να βάλουν τέλος την Κυριακή στο «επικίνδυνο πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21.00 σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός». Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε χθες από τη Λιβαδειά τον ελληνικό λαό να δώσει την τρίτη θέση στο ΚΚΕ. Ο γενικός γραμματέας του κόμματος πραγματοποιεί στις 20.00 το βράδυ την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Πάτρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά αναξιόπιστος». Σήμερα το πρωί η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι «το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι το ποιο κόμμα θα είναι τρίτο στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να εξασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα και να αποτραπεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την περιοδεία της σε νομούς της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης