«Απεχθή πράξη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Eυάγγελος Βενιζέλος, το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα «ότι δεν είναι νεοναζί όσοι ψήφισαν τη ΧΑ», τόνισε ότι πρόκειται για τεράστιο δημοκρατικό λάθος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε επίσης στις σημερινές δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, καθώς και στα όσα ακολούθησαν εκείνη τη νύχτα στις Κάννες μετά την πρόταση του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ μετά τις Ευρωεκλογές, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «κανείς δεν έχει δεσμευτεί σε ποσοστά» για την εκλογική επίδοση της Ελιάς, και τόνισε πως οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τη «γενική αίσθηση» και τα ποσοστά και άλλων κομμάτων.

Ερωτηθείς δε για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα το οποίο χρησιμοποιεί όλες τις διαδικασίες και όλους τους θεσμούς της πολιτικής συμμετοχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης