«Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, είμαστε εδώ στο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ στο Χαϊδάρι να δηλώσουμε την απόφασή μας να πολεμήσουμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων της νεολαίας μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Τα ναρκωτικά δεν είναι γιατρικό, τα ναρκωτικά δεν είναι ελευθερία επιλογής. Είναι καταναγκασμός στην εξαθλίωση, αυτή είναι η ουσία. Και η διέξοδος βρίσκεται στην πάλη, στον συλλογικό αγώνα, στον αγώνα όλων μας ενάντια στις αιτίες που τα δημιουργούν, ενάντια σ’ αυτό το σάπιο σύστημα και σε όσους δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα» ανέφερε ο ίδιος στη συνέχεια, προσθέτοντας «είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε, άλλη μια φορά, όλοι μαζί ότι δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη, όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πρωτοβουλίες αυτές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ θα συνεχιστούν, δεν είναι μόνο επετειακές με αφορμή τη σημερινή μέρα. Κάθε μέρα εργατικά συνδικάτα, σωματεία, σύλλογοι γυναικών, σχολεία, σχολές, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές θα πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό το μεγάλο κίνημα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Στη διάρκεια του τουρνουά διεξήχθη, μεταξύ άλλων, αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια, στον οποίο ο κ. Κουτσούμπας «έδωσε» το εναρκτήριο τζάμπολ.

Τέλος, στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, οι προπονητές μπάσκετ, Αργύρης Πεδουλάκης, Κώστας Μίσσας και Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ την εκδήλωση στήριξαν οι καλαθοσφαιριστές, Βαγγέλης Σακελλαρίου -ο οποίος πήρε μέρος και στον αγώνα- και Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης