«Δεν έχω πρόβλημα αν ο επόμενος Πρόεδρος θα είναι κεντροδεξιός ή κεντροαριστερός, αρκεί να είναι καλός» τονίζει σε συνέντευξή του στην ελληνική έκδοση της «Huffington Post» ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εκτιμώντας παράλληλα ότι η κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού είναι «η αφετηρία για την ανατροπή των δημοσκοπικών ευρημάτων».

Μιλώντας ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι κύριο μέλημά του είναι να επαναφέρει στη ΝΔ τους ψηφοφόρους που το 2009 και το 2012 γύρισαν την πλάτη στο κόμμα, ώστε να εκφραστεί ενιαία η παράταξη. Σε αντίθετη περίπτωση, εκτιμά ότι «μόνο ο κατακερματισμός της παράταξης και η αποχή μπορούν να οδηγήσουν κάποιο άλλο κόμμα να είναι πρώτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και την ψήφισή του στις 7 Δεκεμβρίου -μία ημέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup-, τονίζει ότι είναι «η αφετηρία για την ανατροπή των δημοσκοπικών ευρημάτων».

«Μπορεί το κλίμα να αναστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα επαναληφθεί το θολό τοπίο που δημιούργησε εντάσεις τόσο εντός κυβέρνησης όσο και απέναντι στους δανειστές μας» προσθέτει ο πρόεδρος της Βουλής.

Όπως αναφέρεται στην «Huffington Post», στην υπενθύμιση της πρόσφατης πρότασης του πρώην βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη ο οποίος έριξε το όνομα «Μεϊμαράκης» στη σχετική ονοματολογία, (ο πρόεδρος του κοινοβουλίου) είπε την άποψή του ότι «δεν έχω κανένα πρόβλημα αν ο επόμενος Πρόεδρος θα είναι κεντροδεξιός ή κεντροαριστερός, αρκεί να είναι καλός, συνετός, να συμβολίζει το έθνος και την ενότητα, όμως να έχει κοινωνική αποδοχή και να συγκεντρώνει τους 180…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πολίτες θα μας ψηφίσουν αν βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και όχι μόνο αν βγάλουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας…» επισημαίνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης