«Η στοιχειώδης λογική και το εθνικό συμφέρον επιβάλλουν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνει ο Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, καθώς «δεν συναινεί στην εξαπάτηση των πολιτών και σε πολιτική χωρίς αντίκρισμα», και πως «εάν δεν μπορεί να κλείσει (η αξιολόγηση), αναπόφευκτα η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, ώστε να την κλείσει η νέα κυβέρνηση».

Σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Β΄ Αθήνας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τα όσα διατείνεται για τα αποτελέσματα του Eurogroup «υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών» και πως με την απαίτηση για πλεόνασμα 3,5% υπονομεύεται η επιστροφή στην ανάπτυξη. «Όμως, η κυβέρνηση προτίμησε αντί για το συγκεκριμένο ζήτημα να προτάξει το ζήτημα του χρέους, χωρίς καν να εξασφαλίσει και σε αυτό, οτιδήποτε συγκεκριμένο μέχρι στιγμής», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς, ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το θέμα της ασφάλειας, ο κ. Δένδιας υποστηρίζει πως η γενικευμένη εικόνα διάλυσης στη δημόσια ασφάλεια, οι ανεμπόδιστες επιδρομές κουκουλοφόρων, κάθε τρεις και λίγο, το «άβατο» των Εξαρχείων, η «έκρηξη» της εγκληματικότητας, το χάος στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού «είναι αναπόσπαστο μέρος της θλιβερής επικαιρότητας και της καθημερινότητας των πολιτών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης