Στη διάψευση όσων κυκλοφορούν στα social media περί συγγενικής σχέσης του με την 29χρονη Ηριάννα Β. Λ., προχώρησε o υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι», αναφέρει ο κ. Βασιλειάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη παραφιλολογία ξεκίνησε από μια αναγγελία εκδήλωσης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έγινε στις 24 Απριλίου 2017 από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και μια ΜΚΟ, η οποία αφορά μαθήματα ελληνικών σε παιδιά προσφύγων και κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν η Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη, που συμμετέχει σε εκδηλώσεις υπουργείων της συγκυβέρνησης, είναι το ίδιο πρόσωπο με την προσφάτως καταδικασθείσα από την Δικαιοσύνη Ηριάννα Β. Λ. σε 13χρονη φυλάκιση.

Σας παραθέτουμε την επίμαχη ανακοίνωση:

«Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής : Πρόσκληση για το πρόγραμμα “ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ στην Ελλάδα”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ στην Ελλάδα

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ στην Ελλάδα» που οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ».

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται από τον Αύγουστο του 2016.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017, ώρα 11.30, στο αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», στο κεντρικό κτήριο του ΕΚΠΑ , Πανεπιστημίου 30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και θα επιδοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους που ολοκλήρωσαν το δεύτερο κύκλο.

Πρόγραμμα

11:20 Προσέλευση

11:35 Χαιρετισμοί:

Θωμάς Σφηκόπουλος (Αναπληρωτής Πρύτανη Ερευνητικής Πολιτικής και Ανάπτυξης ΕΚΠΑ)

Ελένη Καραμαλέγκου (Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής)

Γιάννης Μουζάλας (Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής)

Κυριάκος Γιαγλής (Διευθυντής του Δανικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα)

11:50 Μαθαίνοντας μέσα από τα μαθήματα της γλώσσας . Παρουσίαση του προγράμματος εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Οι καθηγήτριες και η συντονίστρια του Ελληνικού Προγράμματος:

Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη, Μαρία Καββαδία, Μαρίνα Κουτσουμπού…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης