Σε διάψευση των όσων μετέδωσε το περιοδικό Spiegel προχώρησε η κυβέρνηση, περί ανάκλησης για λόγους δυσφορίας του προσωπικού του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την Αθήνα. Το κυβερνητικό επιτελείο, διαψεύδει ακόμη δηλώσεις που φερόταν να είχε κάνει ο γ.γ. του υπουργείο Οικονομικών Νίκος Θεοχαράκης περί «ανικανότητας» των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών.

Νωρίτερα το Spiegel, επικαλούμενο αξιωματούχο του ΔΝΤ μετέδωσε ότι το Ταμείο ανακάλεσε προσωρινά το προσωπικό του από την Αθήνα καθώς είχε εκφράσει τον εκνευρισμό του για την καθυστερημένη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Πάσχα των Ορθόδοξων είναι μία εβδομάδα αργότερα από το Πάσχα των Καθολικών, για το λόγο αυτό και οι Έλληνες θεωρούν πως θα πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις. Κατά συνέπεια, οι συνομιλίες μεταξύ των ελληνικής ηγεσίας και των αξιωματούχων του ΔΝΤ μετατίθενται για τα μέσα Απριλίου», ανέφερε το δημοσίευμα.

Στο ίδιο άρθρο τονιζόταν ότι κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group την Τετάρτη, ο κ. Θεοχαράκης αποκάλεσε τα τεχνικά κλιμάκια «τελείως ανίκανα».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Spiegel: Το ΔΝΤ ανακαλεί την αντιπροσωπεία του στην Αθήνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης