Της Άντζελας Πεΐτση

«Όταν ανοίγω τις πόρτες του Κόμματος, κανείς δε δικαιούται να τις κλείνει» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκης στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, το οποίο και προφανώς είχε πολλούς αποδέκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, πάντως είχε σίγουρα στο μυαλό του το Δημήτρη Χατζηελένη, τον μέχρι πρότινος, Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Β1 Αθήνας. Ο δεύτερος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της ηγεσίας του Κόμματος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να ενεργοποιήσει τα στελέχη της οργάνωσης, όπως φαίνεται επέδειξε χαρακτηριστική αδιαφορία και αμέλησε συστηματικά στα καθήκοντά του, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την Πειραιώς «δεν έχει συγκαλέσει εδώ και 14 μήνες ούτε μία συνεδρίαση, δεν είχε καταφέρει να ενώσει τοπικά στελέχη και δεν σεβάστηκε την κομματική ιεραρχία».

Η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην οποία παραπέμφθηκε ο κ. Χατζηελένης από τον Γραμματέα της ΝΔ, τον καθαίρεσε από τη θέση του Προέδρου και ανέστειλε παραδειγματικά την ιδιότητά του ως μέλος του Κόμματος.

Αυτή η κίνηση έρχεται να επιβεβαιώσει τα λόγια του Προέδρου ότι «όλοι αξιολογούνται και δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε κανένα», ανέφεραν χαρακτηριστικά υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα, ο Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ τόνισε: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο μόχθος, με εργατικότητα και καθαρές κουβέντες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης