Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα αρχίζει από σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας, ενώ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του «Πρίνος ΙΙ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2016, και αμέσως μετά θα μεταβεί στον λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Τέλος, θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού στο Επιμελητήριο και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης