Toυ Φώτη Τριάρχη

Συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων μεταρρυθμίσεων θα υποβάλει η Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας, αλλά δεν θα είναι όλες κοστολογημένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο Οικονομικών, συζητήθηκε το «πακέτο» που θα παρουσιάσει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης η κυβέρνηση.

«Είναι συγκεκριμένες προτάσεις-μεταρρυθμίσεις. Κάποιες είναι ποσοτικοποιημένες κάποιες όχι» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Δραγασάκης ο οποίος θα βρεθεί μαζί με τους Γ. Βαρουφάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή, διέψευσε πάντως την πληροφορία ότι πρόκειται να έρθουν στην Αθήνα την Τετάρτη τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Κομισιόν). Την πληροφορία διαψεύδουν τόσο το ΔΝΤ όσο και η Κομισιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ παραμένουν οι κ.κ. Βαρουφάκης, Δραγασάκης, Τσακαλώτος ενώ αποχώρησαν λίγο μετά τις 20:00 οι κ.κ. Λαφαζάνης, Μάρδας και η Νάντια Βαλαβάνη.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης