Με αφορμή τις δηλώσεις της υπεύθυνης βουλευτού επί θεμάτων Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με την υπόθεση SIEMENS, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε:

Μέχρι πρότινος οι «Κασσάνδρες» του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν δημόσια ότι η υπόθεση SIEMENS «θάφτηκε», «παραπέμφθηκε στις Καλένδες» κ.α., ως αποτέλεσμα γενικευμένης διαπλοκής. Για μία ακόμη φορά οι υπονομευτές του Κράτους Δικαίου και των παραδόσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης, διαψεύδονται. Η υπόθεση SIEMENS αποδεικνύει τη βούληση της κυβέρνησης για πλήρη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που έχουν σχέση με διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαφθορά κρατικών αξιωματούχων, προς κάθε, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση SIEMENS καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης να διερευνήσει σε βάθος, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, κάθε υπόθεση διαφθοράς, έχοντας στα χέρια της δυνατό οπλοστάσιο, που αυτή η Κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει. Αντιλαμβανόμεθα την απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διακαώς επιθυμούσε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για να επιδίδεται σε ασκήσεις εντυπώσεων. Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει ότι αυτή η Κυβέρνηση βάζει πολύ βαθιά το μαχαίρι για να αποκόψει οτιδήποτε σάπιο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αναλογισθεί για την ποιότητα των «μεταγραφών» του.

Όσον αφορά το πρόσφατο νομοσχέδιο για την απόδοση στο Δημόσιο των κλεμμένων, ας πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ θέση: Θέλει την επιστροφή τους ή όχι; Συμφωνούν οι Βουλευτές του στη ρύθμιση ή θα συρθούν, ως συνήθως, σε προδιαγεγραμμένες αποφάσεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης