Οριστικοποίησε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης τις δύο ημερομηνίες που θα γίνουν οι τηλεμαχίες των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το πρώτο ντιμπέιτ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από περιφερειακά μέσα ενώ το δεύτερο στις 6 Νοεμβρίου με δημοσιογράφους από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας.

Στη συνεδρίαση οριστικοποιήθηκε επίσης ότι κάλπες θα ανοίξουν σ΄όλους τους Καποδιστριακούς δήμους κι όχι μόνο σε Καλλικρατικούς, αίτημα που διατυπώθηκε από τη πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά το μητρώο και τις λίστες όσων ψηφίσουν αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η υπόδειξη της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την οποία όσοι δεν θα θελήσουν να δηλώσουν μέλη η σχετική λίστα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι δυο μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής με τυχόν ενστάσεις. Στο διάστημα αυτό θα είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης