Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων και αναπαραγωγή σε portals των Αθηνών για δήθεν πρόβλημα της υγείας του ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ευσεβείς πόθοι ορισμένων νοσηρών εγκεφάλων έφτασαν να διοχετεύονται μέσω υποβολιμαίων, ευτελών και συκοφαντικών «σχολίων» που αφορούν ακόμη και αυτή την ίδια την υγεία ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς έμελλε να ζήσω και εγώ αυτή τη κατάπτωση στην οποία μας οδηγούν μερίδα πολιτικών και εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης. Είναι σαφώς ανάξια σχολιασμού η «είδηση» για δήθεν πρόβλημα της υγείας μου. Εξάλλου η ίδια η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Πόσο άραγε θλιβεροί (… ή μήπως ηλίθιοι;) μπορούν να γίνουν ορισμένοι, ώστε να διαδίδουν ψεύδη για προφανείς ιδιοτελείς λόγους; Λυπούμαι γι’ αυτούς και για ορισμένους δημοσιογράφους, διαμορφωτές υποτίθεται της κοινής γνώμης, που έτσι αβασάνιστα, δίχως να διασταυρώσουν την είδηση διοχετεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις. Συναγωνίζονται φαίνεται μερίδα των σημερινών πολιτικών στη κατάντια. Λυπούμαι και αναρωτιέμαι μόνο… Σε τι κόσμο ζούμε; Που οδηγούμαστε;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης