Σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό έγινε η επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Γιάννης Πανούσης, παρεμβαίνοντας και σε άλλα καυτά θέματα της επικαιρότητες, με απόψεις που θα προκαλέσουν και άλλες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δήλωσε, για την επέμβαση στην Πρυτανεία, ότι «στην κατ’ ιδίαν συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε να αλλάξει η γραμμή, χωρίς βέβαια να γίνει αυταρχική. Συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να αλλάξει η αντιμετώπιση του θέματος. Έπρεπε να τελειώσει, διότι άρχιζε να γυρνάει ανάποδα η ιστορία αυτή». Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Πανούση, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στην ίδια συνέντευξη διατυπώνει τις ενστάσεις του αναφορικά με το νόμο του συναδέλφου του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με την αποσυμφόρηση δεν κερδίζεις πολλά, γιατί με ποσοστό 60% υποτροπής θα ξαναμπούν μέσα οι περισσότεροι, και κυρίως δεν εκκαθαρίζεις την εξουσία, που την έχουν οι σκληροί κρατούμενοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης