Τα πυρά της κατά της κυβέρνησης μέσω ανακοίνωσής της εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζοντας πως «δημιουργείται κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Στην διπλωματία ότι μια χώρα ζητάει κάτι προετοιμάζει το έδαφος και έχει περίπου πάρει την σύμφωνη γνώμη των άλλων χωρών. Μόνο έτσι έχει αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας ανέβασε τους τόνους για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση χωρίς να έχει πάρει εγγυήσεις από την Ευρώπη ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ελλάδος. Έτσι οδηγούμαστε σε εθνική ήττα. Τώρα η κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει, δημιουργεί ατμόσφαιρα ακόμη μεγαλύτερης ήττας.

Το να λένε όλοι οι υπουργοί του κ. Τσίπρα ότι εκβιάζονται από τους Ευρωπαίους, ούτε έξυπνο είναι, ούτε φρόνιμο, γιατί αυξάνει το χάσμα ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Η Ένωση Κεντρώων ζητάει από καιρό σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Η κυβέρνηση διστάζει.

Τι περιμένει να ξαναζήσουμε κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015; Και αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι εκβιαστές που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, είναι λάθος της ΝΔ που δεν συμβάλλει στο να εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης