Επιδείνωση της κατάστασης σε όλα τα ζητήματα, σχετικά με το προσφυγικό, αναμένει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας επέρριψε ευθύνες για τις εξελίξεις αυτές τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα που υπέγραψαν το κοινό ανακοινωθέν της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και απέρριψαν τις προτάσεις του ΚΚΕ «που είναι στον αντίποδα των αρνητικών αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση -έστω και παρασκηνιακά- επιχειρεί να συνδέσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό, είπε ότι αυτή η κυβέρνηση άλλα λέει δημόσια και άλλα πράττει πίσω από κλειστές πόρτες με τους εταίρους της, προσέθεσε ότι πέραν του παρασκηνίου, στο προσκήνιο βρίσκονται προτάσεις-λαιμητόμος της ίδιας της κυβέρνησης και επισήμανε ότι «η όποια σύνδεση της αξιολόγησης με το προσφυγικό στην ουσία θα αφορά νέα παζάρια της κυβέρνησης με τους εταίρους της στην ΕΕ, χωρίς θετικό αποτέλεσμα ούτε για τον ελληνικό λαό ούτε για τους πρόσφυγες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης