Φ. Γεννηματά: Σήμερα δεχτήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα

Φ. Γεννηματά: Σήμερα δεχτήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα
Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της, τόνισε σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην ένοπλη επίθεση που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ η οποία φρουρούσε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 50.

Η κυρία Γεννηματά μεταξύ άλλων σημείωσε: «Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας. Επισκέφθηκα τον αστυνομικό, που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης.

»Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα δεν θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

»Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία, για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα. Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της».


Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά:
Πηγή φωτό: EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017, 11:48