«Αυτό που εμείς εκτιμάμε είναι ότι στις 15 ημέρες που απομένουν θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση από το 49% που έχουμε μέχρι τώρα. Θα ανέβουμε γύρω στο 70% άρα θα ανατραπούν τα γκάλοπ», δήλωσε στο Mega ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στην εκλογική αναμέτρηση.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας λέγοντας ότι ο κόσμος ξέρει ότι μετά τις εκλογές πρέπει να υπάρξεις πολιτική σταθερότητα. Ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν ξανά στη Βουλή και σχηματιστεί πάλι κυβέρνηση συνασπισμού λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας θα υπάρξει συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, απέκλεισε ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: «Εγώ δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσώπων, εγώ έχω πει καιρό τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα τα οποία στο μεδούλι της πολιτικής τους έχουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».

Ο κ  Φλαμπορυράρης σχολίασε επίσης το σποτ των ΑΝΕΛ με τον κ. Καμμένο να λέει στον «μικρό Αλέξη» ότι θα τον μάθει να γράφει και με το… δεξί, ο κ. Φλαμπουράρης, είπε πως τόσο καιρό έχουν μάθει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να γράφει τυφλό σύστημα με το αριστερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης