«Αν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτύχει, τότε στην Ελλάδα θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή», αναφέρουν σε άρθρο γνώμης που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα τους οι Financial Times.

Το άρθρο τιτλοφορείται «Η ώρα των αποφάσεων» και εστιάζει στο πώς η ελληνική κυβέρνηση, στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, δεν έχει ακόμα δεσμευτεί σε όσα ζητούν οι εταίροι. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια» εάν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, τονίζει ο αρθρογράφος. Tότε μόνη ενισχυμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που έρχεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις,προσθέτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη διαδήλωση των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη μεγάλου μεγέθους αντικυβερνητική διαδήλωση από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την εξουσία.

Η διαμαρτυρία υποδηλώνει πως εάν οι Έλληνες αισθανθούν ότι κακομεταχειρίζονται ή κακοδιοικούνται, θα στραφούν εναντίον των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το έκαναν με τα παραδοσιακά κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, των οποίων η κακοδιοίκηση έσπρωξε την Ελλάδα στην άβυσσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του κειμένου, ο αρθρογράφος κάνει αναφορά στο Ζάλογγο και στον θρύλο του χορό: «Όλος ο κόσμος παρακολουθεί να δει αν ο κ. Τσίπρας και οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να αναπαραστήσουν τον Χορό του Ζαλόγγου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης