«H κυβέρνηση θέλει να την κρίνουμε με βάση αυτά που έχει σκοπό να κάνει εάν επανεκλεγεί» τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στο 1ο Ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο περιθώριο της 83ης ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της περιόδου των μνημονίων, και θα κριθεί για αυτά που έχει κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε, η κυβέρνηση αύξησε όλους τους φόρους, και οι μειώσεις που ανακοινώθηκαν θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Υπογράμμισε ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να στηθεί το μνημείο του επιχειρηματία, γιατί μετά από την εφορία και τις ασφαλιστικές εισφορές, του μένουν ελάχιστα χρήματα.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει γρήγορη μείωση κρατικών δαπανών, φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να δημιουργήσει ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, τάχθηκε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος, τονίζοντας ότι «καλύτερο δημοψήφισμα είναι οι εκλογές» και εάν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση, θα έχει δικαίωμα να την ακυρώσει.

Αναφέρθηκε ακόμη στην υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία δεν παρέστη στην ημερίδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, για να σημειώσει ότι οι επιθέσεις σε βάρος της τον βρίσκουν τελείως αντίθετο και θα κριθεί από το τι κάνει και τι δεν κάνει.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στην στάση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων το Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης