Κάλεσμα στην ΑΔΕΔΥ να σταθεί αρωγός και να μην εμποδίζει την προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου τομέα, να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και παράλληλα να αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους λειτουργούς απηύθυνε η Όλγα Γεροβασίλη.

Πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μετέφεραν τα λόγια της υπουργού απαντώντας στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο νωρίτερα κατήγγειλε κυβερνητική παρέμβαση στη συνδικαλιστική δράση της ενόψει της αξιολόγησης, διαδικασία από την οποία έχει κηρύξει αποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πηγές εκφράζουν δυσαρέσκεια για τη στάση της ΑΔΕΔΥ στο θέμα, επισημαίνοντας «ενισχύει πολιτικές απαξίωσης του Δημοσίου, σαν αυτές που βίωσαν οι εργαζόμενοι επί των συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, αναφέρουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά-Bενιζέλου, «είχε στηριχθεί στη στοχοποίηση, δυσφήμιση και απαξίωση των δημοσίων υπαλλήλων, στις καταργήσεις δημόσιων οργανισμών χωρίς καμία προηγούμενη αξιολόγηση και βέβαια στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης