Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συμμετάσχει στην Υπουργική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα και την Ανάπτυξη στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική, κατόπιν προσκλήσεως του υπουργού Εξωτερικών της Ισπανίας, José Manuel García-Margallo.

Στις 9:45 το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα για την προώθηση ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στην αγορά της Γερμανίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20).
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13:15 το μεσημέρι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, θα μιλήσει στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με σκοπό την προώθηση Ελληνικών Εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων για την αγορά της Γερμανίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 (Αίθουσα Αλκιόνη, 1ος όροφος).

Στις 17:30 ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα μεταβεί στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου (Ακτή Βασιλειάδη) όπου θα συναντηθεί με τον Υ.Ν.Α. κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης