«Το γεγονός ότι έσπευσε ο κ. Σταθάκης να εκδώσει αυτές τις δύο επιπλέον άδειες, δε συνιστά παρά επιβεβαίωση όσων εκφράσαμε εμείς, ανεβάζοντας τους τόνους» δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», σχολιάζοντας τη χορήγηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος στην «Ελληνικός Χρυσός» δύο αδειών για τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις Ολυμπιάδας.

«Κακά τα ψέματα, το πρόβλημα με την Eldorado Gold ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτό που ισχυρίζεται αυτή τη στιγμή η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ή οι αρμόδιοι υπουργοί, αλλά το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από έναν λαϊκισμό, που αναπτύχθηκε όλη την προηγούμενη περίοδο, μέσα από τη δυνατότητα να βασιστούν ακόμη και πολιτικές καριέρες σ’ αυτή την επιχειρηματολογία, δυστυχώς δημιούργησε και δημιουργεί προσκόμματα στη λειτουργία της συγκεκριμένης εταιρείας» επεσήμανε ο κ. Τσιάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπογράμμισε δε ότι εφόσον «υπάρχουν κάποιοι κανόνες και το πλαίσιο το θέτει πάντα η ελληνική Πολιτεία, αν η όποια επένδυση λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο, που θέτει η ελληνική Πολιτεία, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούνται άλλου είδους προβλήματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης