Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν τον ενοχλούν οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, ο υφυπουργός απάντησε: «Και βουντού να κάνει, τι να με πειράξει; Γονατιστός στον Σόιμπλε, στο Άγιο Όρος, στον Πάπα, αύριο στην αγγλικανική εταιρεία (εκκλησία)… θα τα φάει ο σκόρος τα κουστουμάκια που ράβουν. Να πείσει τις συνιστώσες του, τον “κ. Γουναράδικα” ότι θα μείνουμε στο ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον ΕΝΦΙΑ ανέφερε ότι «οι φουκαράδες βουλευτές πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ, και ένας υπουργός δεν είχε να πληρώσει».

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο, ο ΕΕΤΗΔΕ ήταν χαράτσι και καταργήθηκε. «Η εντολή Σαμαρά ήταν ο ΕΝΦΙΑ να είναι 15% χαμηλότερος από το χαράτσι, του χρόνου θα είναι ακόμη λιγότερος, και το 2016 θα είναι ανταποδοτικός φόρος στους Δήμους» σημείωσε.

Ο κ. Γιακουμάτος έβαλε και κατά του ΣτΕ, αναφέροντας ότι το Ανώτατο Δικαστήριο «δεν έχει καταλάβει ότι ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, το ΣτΕ ό,τι κάνει η κυβέρνηση το κρίνει αρνητικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε και νέα επίθεση στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για τις αναφορές της ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της. «Παρόλες του κερατά είπε η Λαγκάρντ. Μου θυμίζει κοριτσάκι 12 χρόνων που είδε το ουράνιο τόξο στο Facebook… Aυτά είναι σαχλαμάρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης