«Η κυβέρνηση δυστυχώς συναποτελείται από ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες. Μας λένε ότι δεν εκπλειστηριάζουν πρώτες κατοικίες. Ιδού το μεγάλο ψέμα τους και η πολιτική αλητεία τους» τόνισε ο γραμματέας της ΛΑΕ σε δηλώσεις του έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Ακαδημίας 85, όπου η ΛΑΕ πραγματοποίησε σήμερα συγκέντρωση καθώς είχε προγραμματιστεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός που αφορούσε «πρώτη κατοικία 79,8 τμ, με επισπεύδουσα την ALPHA BANK με τιμή 1ης προσφοράς 60.000 ευρώ, για χρέος 40.000 ευρώ», και ο οποίος «κάτω από την πίεση της κινητοποίησης ανεστάλη». Επίσης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, ένας δεύτερος πλειστηριασμός αφορούσε αγροτεμάχιο 4 στρεμμάτων, στον Ασπρόπυργο, με τιμή 1ης προσφοράς 110.000 ευρώ, για χρέος 70.000 ευρώ, με επισπεύδουσα την ALPHA BANK.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ σημείωσε στη δήλωσή του ότι «για αυτόν τον αγώνα που κάνουμε, που μας βλέπετε εδώ χωρίς κουκούλες, για να σώσουμε σπίτια και λαϊκές περιουσίες, υφιστάμεθα διώξεις» και προσέθεσε: «Εγώ έχω 4 δικογραφίες στην πλάτη. Πέστε μου ποιος εγκληματίας στην Ελλάδα έχει φορτωθεί με τόσα αδικήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι «επαναφέρει μνήμες σκοτεινών χρόνων εμφυλίου πολέμου και χούντας». «Κοιτάξτε γύρω σας. Γεμάτο ασφαλίτες με πολιτικά. Περισσότεροι είναι ασφαλίτες από ότι εμείς. Καταλαβαίνετε που πάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Πάνε για να προστατεύουν τους συμβολαιογράφους από την δική μας διαμαρτυρία. Για να μπορούν με άνεση να εκπλειστηριάζουν τα σπίτια» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε καταλήγοντας:

«Οι αγώνες μας δεν πάνε χαμένοι. Σήμερα για 10 πρώτες, κύριες κατοικίες οι πλειστηριασμοί ανεστάλησαν. Ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας σε αυτό εδώ το συμβολαιογραφείο στην Ακαδημίας, για το οποίο έχουμε κινητοποιηθεί, δεν έγινε και κηρύχθηκε άγονος. Είναι αυτά σημαντικές νίκες μας. Όλοι/ες στο κίνημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης