Σύσκεψη πραγματοποιείται από τις 9.00 το πρωί στο Υπουργείο Παιδείας μεταξύ του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου, του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου και των περιφερειακών διευθυντών, διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο γραφείο του στη Βουλή (γραφείο αρ. 70).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11.30 θα ξεκινήσει συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Συνδέσμου, Πλ. Μοριχόβου 1, 4ος όροφος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί στις 13.00 τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και στις 14.00 τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στις 13.00 αντιπροσωπεία του Αγίου Όρους θα επισκεφθεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και θα έχει συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στις 14.00 ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί στο υπουργείο με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force) Horst Reichenbach.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης