Στις 10:00 το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, στο Βατικανό.

Στις 11:00 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα συναντηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Πρέσβη της Λιβύης, κ. Ahmed Yagob Gzillal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10:00 ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη» που διοργανώνει o Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ) στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στις 19:15 ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Werner Hoyer και τον Αντιπρόεδρο κ. Mihai Tanasescu της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας (ΕΙΒ). Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η εν εξελίξει συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας στον τομέα της χρηματοδότησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Νίκης 5-7).
Στις 12:00 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την κατανομή ποσών που προέρχονται από εγκληματικές δράσεις κατά του Δημοσίου (Νίκης 5-7, 6ος όροφος).

Στις 12:00 ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την κατάθεση του νομοσχεδίου «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης